Waardebepaling

Wij staan gratis tot uw beschikking om uw metalen een correcte en eerlijke waardebepaling te geven. 

– Waardebepaling

Onze expertise,
uw waardebepaling

Onze deskundige inkopers en taxateurs staan garant voor een uitstekende service. Zij zullen al uw sieraden en/of gouden en/of zilveren voorwerpen zorgvuldig testen en wegen, en dit helemaal gratis en zonder verplichtingen, altijd in uw aanwezigheid.

-Meten in uw aanwezigheid

Spectro meting ter plaatse

Wij testen al uw juwelen of gouden voorwerpen en wegen uw goud in uw aanwezigheid en dit volledig gratis en vrijblijvend. Met onze spectrometer kunnen uw metaalanalyses onmiddellijk ter plaatse uitgevoerd worden en wij betalen direct uit.

– Spectro meting

Hoe werkt een spectro meting?

Royal Classic biedt u de mogelijkheid om uw edele metalen nauwkeurig te meten en te testen met behulp van onze geavanceerde spectrometer. Deze meter zorgt voor een exacte bepaling van het gehalte van uw kostbare metalen. Met een simpele laserstraal op uw juweel of voorwerp krijgt u direct een gedetailleerd beeld van de hoeveelheid edele metalen die het bevat. Bovendien ontvangt u een uitgebreid rapport waarin alle verwerkte metalen in het object worden vermeld. Vertrouw op de precisie van onze spectrometer om de waarde en kwaliteit van uw edele metalen te bepalen.

Wat zijn de volgende stappen?

Ontdek hieronder hoe wij bij Royal Classic u helpen om u de beste prijs aan te bieden

Kom langs naar onze winkel met uw edelstenen

Ter plekke worden uw materialen gewogen met nodige testen

Wij betalen u uit volgens de beste marktprijs

Taxatie aanvraag

Translate »